INGREDIENTS:
Per al cor: Per al cos:
250 g de xocolata negra 200 g de xocolata
65 g de xocolata 50 g de cacau en pols
80 ml de crema de llet 6 clares d'ou
120 g de sucre en pols
6 rovells d'ou
80 ml de nata
PREPARACIÓ:
Per fer el cor del coulant, comencem per desfer la xocolata negra. Triem un bol per anar al microones i hi posem la xocolata. Traiem el bol del microones i hi afegim l'altra xocolata esmicolada. Escalfem la crema de llet en un cassó i l'aboquem a poc a poc al bol, mentre remenem la xocolata. Posem la barreja en un recipient que pugui anar a la nevera i ho deixem refredar fins que s'endureixi. Per al cos del coulant, escalfem 200g de xocolata al microones. Mentre escalfem la xocolata, barregem en un bol les clares d'ou amb la goma de xantana i muntem aquesta barreja a punt de neu. Una miqueta abans que arribin al punt de neu, hi anem afegint, a poc a poc, el sucre en pols, sense parar de batre. Ara traiem la xocolata del microones i hi afegim el cacau en pols i la nata. És hora d'incorporar, d'un en un, els rovells d'ou a la barreja, sense parar mai de remenar. Hi afegim, a poc a poc, les clares muntades, a la barreja, fins que obtinguem textura de mousse. Recuperem ara la xocolata que hem posat a la nevera i, amb un estri de treure boles, en traiem sis boletes, que seran els cors dels nostres coulants. Les reservem. Tirem la mousse dins d'una màniga pastissera. La reservem també. Comencem per omplir els motlles amb una mica de la mousse de la màniga pastissera, després col·loquem un cor del coulant a cada motlle i hi tornem a abocar una mica més de mousse. Fiquem la safata amb els coulants al forn entre 8 i 10 minuts, a 240º C
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada